Ventilatie en luchtbehandeling

Goede ventilatie in uw huis, kantoor of school is belangrijk voor de gezondheid. Het zorgt voor de afvoer van vuile lucht en de toevoer van schone lucht, zodat de lucht die u inademt schoon is. Een raam openzetten is alleen niet altijd mogelijk vanwege de temperatuur buiten. Met mechanische ventilatie voorkomt u schimmel en daarmee in het ergste geval allergische reacties of bijvoorbeeld luchtwegproblemen. Zeker in de goed geïsoleerde huizen en gebouwen van tegenwoordig is dat van groot belang.

Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw huis of pand, waarbij we uiteraard zoeken naar zo energiezuinige mogelijkheden.

De juiste temperatuur en ventilatie

Of u nu thuis bent, op uw werk of in een ander gebouw, u wilt zich goed voelen. Naast een goede temperatuur is het daarvoor cruciaal dat u schone lucht inademt. Er zijn tegenwoordig tal van oplossingen mogelijk als het gaat om mechanische ventilatie. Zelfs ook gecombineerd met verwarming en koeling.

Energiezuinige oplossingen

Energiezuinige oplossingen zijn er ook, zoals balansventilatie in combinatie met warmteterugwinning. Een warmtewisselaar in de ventilatie-unit haalt dan de warmte (en het vocht) uit de afgevoerde lucht om daarmee de in te voeren lucht van buiten te verwarmen. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw huis of pand.

Onderhoud

Uw ventilatie- of luchtbehandelingssysteem heeft regelmatig onderhoud nodig. Zo voorkomt u dat u veel last krijgt van storingen. Goed onderhoud zorgt er ook voor dat uw ventilatie- of luchtbehandelingssysteem optimaal functioneert en het rendement hoog blijft. Geen onnodig hoge energiekosten dus en een langere levensduur van uw apparaten.

Wij verzorgen voor u graag het onderhoud en zijn voor onze vaste klanten ook 24/7 bereikbaar bij storingen.

Kunnen wij u ook helpen
bij uw project?

Neem dan contact met ons op.

CONTACT