Over Loodgieters- en installatiebedrijf Bunnik

Een goed binnenklimaat maakt van uw huis een echt thuis. Een comfortabel gevoel door de juiste temperatuur maakt van uw kantoor die inspirerende werkomgeving die nodig is voor goede prestaties. En met de juiste verwarming en koeling kunnen uw leerlingen op school heerlijk gymmen én geconcentreerd werken aan een opdracht in de klas. Wij voorzien u graag van advies, installeren de verwarming en koeling die past bij uw wensen en zorgen vervolgens ook voor het onderhoud. Is er een keer een storing? Dan kunt u ons 24/7 bereiken en komen we zo snel mogelijk naar u toe.

U wilt het binnen het liefst natuurlijk behaaglijk warm hebben als het buiten guur en koud is. En is het buiten hartstikke warm, dan is niets zo fijn als u even terugtrekken in een heerlijk koel gebouw. Laat dat dan vooral uw eigen huis, kantoorgebouw, bedrijfspand of school zijn!

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor verwarming en koeling in uw huis of pand. Cv ketels zijn er tegenwoordig in zoveel soorten en maten dat de keuze er niet makkelijker op geworden is. Gelukkig weten wij heel goed wat er allemaal op de markt is wat het beste bij uw situatie past. Overweegt u vloerverwarming (en –koeling) of een warmtepomp/airconditioning? Ook daarin zijn we goed thuis. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw huis of pand. Uiteraard zijn we daarbij scherp op energiebesparende oplossingen.

Inspectie

Luchtlekken of ongecontroleerde luchtbewegingen in of uit uw gebouw of huis kunnen afbreuk doen aan de effectiviteit van uw verwarmingssysteem. Dat leidt tot hogere kosten op uw energierekening. Daarom kunnen wij inspecties uitvoeren aan de binnen- en buitenzijde van constructies, langs deuren, vensters, ventilatiepunten en leidingen. Zo ziet we direct waar luchtinfiltratie of -exfiltratie plaatsvindt. Ook beschadigingen aan warmte-isolatie sporen we voor u op met behulp van thermografiecamera’s.

Onderhoud

Uw installatie heeft regelmatig onderhoud nodig. Zo voorkomt u dat u veel last krijgt van storingen en loopt u geen risico met de uitstoot van gevaarlijke en schadelijk gassen als koolmonoxide. Goed onderhoud zorgt er ook voor dat uw installatie optimaal functioneert en het rendement hoog blijft. Geen onnodig hoge energiekosten dus en een langere levensduur van uw cv ketel, vloerverwarming en airconditioning. Wij verzorgen voor u graag het onderhoud en zijn voor onze vaste klanten ook 24/7 bereikbaar bij storingen.

WIJ WERKEN VOOR

  • Van Benthem & Keulen logo

Kunnen wij u ook helpen
bij uw project?

Neem dan contact met ons op.

CONTACT