Sanitair en riolering

Nieuwbouw of verbouw, wij denken graag mee over het sanitair voor uw badkamer, WC, kleedkamer of bedrijfsruimte. De keuze in stijlen en materialen is tegenwoordig enorm. Wij adviseren over de mogelijkheden, leveren én plaatsen. En komt er een moment dat uw riool moet worden gereinigd of is uw afvoer, gootsteen of toilet verstopt? Dan kunnen we u met onze rioolservice vakkundig helpen. Met onze geavanceerde apparatuur vinden en verhelpen we de verstopping of eventuele schade aan uw riool zo. We denken daarbij met u mee over hoe we problemen zo kostenefficiënt oplossen.

Door onze samenwerking in de bouwgroep staat veel kennis paraat en betrekken we bijvoorbeeld snel een bouwkundige projectleider als we moeten breken, zodat we ook direct het herstel bespreken.

Hulp bij keuzes en de installatie

Er zijn tegenwoordig tal van online tools beschikbaar, waarmee u eenvoudig zelf uw badkamer, WC, kleedkamer of bedrijfsruimte ontwerpt. Zo ziet u snel wat de meest praktische indeling is. Wij helpen u hier uiteraard graag bij.

Onze kennis en ervaring is groot, we helpen al tientallen jaren bij het uitkiezen van het meest geschikte sanitair en het plaatsen ervan in een prachtige nieuwe badkamer of andere ruimte.

Ook voor kleine sanitaire klussen

Heeft u geen compleet nieuwe badkamer nodig, maar wilt u enkel de kraan vervangen of een nieuwe douchecabine laten plaatsen? Ook bij uw kleinere klussen helpen we u graag, inclusief al het benodigde leidingwerk.

Rioolservice

Heeft u een verstopping of wilt u weten waar de afvoer heengaat? Wij kunnen dit voor u nagaan met hulp van een hogedrukmachine met een trace-unit. We reinigen dan de afvoer en volgen direct het ‘spoor’ van de leiding met de trace-unit. In kleinere afvoeren doen we vaak een camera-inspectie om de verstopping op te sporen en te verhelpen.

Voor inspectie onder vloeren, plafonds en achter wanden gebruiken we een snake eye. We boren dan een klein gaatje, waardoor we met een camera met verlichting achter de wand of onder de vloer kunnen kijken.

Er kunnen allerlei oorzaken zijn voor een verstopping van uw riool. Bijvoorbeeld wortelgroei van een boom, vuilophoping of misschien is er iets verzakt. Met onze geavanceerde apparatuur kunnen we elk probleem vinden en effectief verhelpen.

Kunnen wij u ook helpen
bij uw project?

Neem dan contact met ons op.

CONTACT