Zinkwerk

Uw dak moet goed zijn en goed blijven, daar is geen twijfel over. Niets zo vervelend als een lekkage, die ook in uw huis of pand veel schade maakt. Daarom werken wij bij de aanleg en het onderhoud aan daken nauw samen met onze partner in de bouwgroep DAKBEHEER BUNNIK. Zo kunnen we u compleet van dienst zijn.

Wij nemen daarbij het zinkwerk of koperwerk voor onze rekening. Zoals het herstellen, vernieuwen en schoonmaken van dakgoten en hemelwaterafvoersystemen. Het herstellen of vernieuwen van loodwerk en de reparatie van (zinken) dakkapellen. Zink is sterk en kan allerlei vormen aannemen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Zeer betrouwbaar materiaal

Zink is een betrouwbaar materiaal dat al eeuwen bij nieuwbouw en verbouwingen wordt toegepast. Het is sterk, vormvast, weersbestendig, brandveilig en het heeft een lange levensduur. Het is daardoor heel geschikt om te gebruiken voor dakgoten, daklijsten, hemelwaterafvoeren (regenpijpen) en dakkapellen.

Zink is ook een mooi metaal, dat een prachtige uitstraling geeft aan uw huis of pand. Er is veel mee mogelijk, van strakke lijnen tot rondingen of kleine details.

Alles voor uw dak

Doordat we onderdeel zijn van bouwgroep Oskam – Bunnik vinden we naast ons altijd de expertise en snelle inzetbaarheid van het bouwbedrijf, de timmerfabriek én het dakdekkersbedrijf. Dat betekent dat u bij ons altijd een totaaloplossing krijgt voor uw dak.

Ons gezamenlijke doel? U als opdrachtgever zó blij maken dat u nooit meer naar een ander gaat.

Kunnen wij u ook helpen
bij uw project?

Neem dan contact met ons op.

CONTACT